BR - leksaker och klistermärken

När Bell var runt året så skrev jag in henne som medlem i BR-leksaker. Varje gång jag handlade så fick jag några klistermärken. Dessa klistermärken skulle klistras in i ett häfte och när häftet var fullt så skulle hon få handla något för 50kr.
 
Dessa klistermärken hamnade överallt, utom i häftet för det bär jag ju inte med mig konstant. Jag la dem i väskan, i plånboken, i påsen och förhoppningsvis senare hemma i ett skåp. Vilket jädra skitsystem muttrade jag varje gång jag såg ett klistermärke lite här och där.
 
Förra sommaren kom farmor Catherine med ett sånt häfte och ett gäng klistermärken. Hon gav dem till Bell som satte sig och klistrade in alla märken i häftet. Men sådana där märken har jag ju lite överallt, sa jag och gick för att leta reda på några. Det blev en del. Efter det så har jag varit bättre på att ge dem till Bell så fort vi kommit hem och hon har klistrat in dem i häftet.
 
Härom dagen så hade hon två fulla häften och fick gå in på leksaksaffären och fritt välja vad hon ville ha för sina 100kr. Det var spännande tyckte hon. Tänk att själv helt få bestämma vad man vill köpa! Stolt räckte hon fram sina två fulla häften och fick sina saker i en påse.
 
Mamma, vi måste slå in dem i present till mig också. Sagt och gjort, vi slog in dem fint och åkte sedan hem och öppnade paket!  =)
xx
 
 
 
 

Kommentera här: