Nu har de ringt

och allt ser bra ut. Väldigt bra, sa de till och med. De 9 äggen mår bra och är av god kvalitet. John och jag är överlyckliga, Petra är nog inte långt efter. Tänk att vi kommit så långt, det kunde vi inte föreställa oss för ett par månader sedan när vi satt och formulerade en överklagan till Reproduktionscentrum.

Imorgon är det insättning av ett ägg som vi håller alla tummar för att det fäster ordentligt.


Fortsättning följer....  =)


Kraaaaam till hela världen!

Som Professor Baltazar

igen! Jag går runt runt runt och funderar. Klockan är bara 07.30 och redan har fjärilarna imagen satt fart rejält. Väntar på det avgörande samtalet från Reproduktionscentrum. Har befruktningen gått bra? Får vi en tid för insättning imorgon?

John och jag hade Ashley här igår så Petra fick vila. Hon var trött och medtagen men "jag trodde det skulle vara värre" sa hon. Det blev tisdagsmys, först gick vi till skogen och hittade trattisar till mamma, sedan film, middag och till sist godnattsaga innan det var dags att sluta ögonen. Väldigt mysigt.

Petra har ont i magen i dag efter ingreppet. Det är helt naturligt sa de. Hon har ont både för att de har gått in med en lång nål, Petra visade med händerna igår och den är ju helt galet vad stor, "Men de stoppade inte in hela", la hon till när hon såg mina ögon, och för att de äggblåsor de tömt på ägg nu fylls med blod. Det ömmar ordentligt kan jag tänka mig. Hoppas mensen sätter igång snart så hon får ordning på kroppen igen. Vill ju att hon ska må bra nu.


Time to get to work!

Återkommer när de ringt med besked....