Fina naglar

Semester och dags för en road trip. Målet är Kristiansand i Norge men att köra så långt med Bell blir nog jobbigt för henne. Så vi bestämde oss för att göra små stopp på vägen, passa på att träffa nära och kära.

Jag sitter här på morgonkvisten och gör mina naglar semesterfina. Bell tittar på mig och frågar vad jag gör. Jag talar om att mamma gör sig fin. Hon svara (såklart!) att hon också vill vara fin.

Hon har fått sina naglar målade ett par gånger nu när hon börjar bli lite större. Jag har sökt info på nätet men inte läst någonstans att det skulle vara skadligt eller farligt för små barn att ha nagellack. Men fram till nu har jag ändå känt en viss oro, naglarna är ju så tunna på små barn. Jag kanske är larvig men tycker kanske också att man kan vänta, se fram emot saker tills man blir lite större.

Jag var på Visfestivalen i Västervik förra veckan och köpte "överraskning" till Bell. (Hon är galen i överraskningar just nu.) När hon nu sa att hon också vill vara fin så fick hon överraskningen. En liten karta med små klistermärken med blommor.

Nu är hon så stolt över sina små blommor och känner sig också semesterfin :)

Fotolek

Jag älskar att fotografera men tycker verkligen inte om att vara framför kameran. Jag känner mig konstlad och obekväm men jag har bättrat mig med åren. Övat in ett smile :)

Nu när Bell kommit så vill jag ju ha bilder på henne och mig. Inte för min egen del men jag vet hur mycket jag tycker om de få bilder som finns på mig och min mamma.

Nu var det ett tag sedan vi tog lite bilder på oss så härom dagen var det dags. Jag berättade för Bell att vi skulle klä oss fina och bli fotograferade ute på gräsmattan. Hon var väldigt positiv och följde glatt mina instruktioner. Lillskruttan!

Snart har pappa semester då ska det bli några på honom och Bell också.

xx

Jennifers blöjbyte

Idag åkte jag och handlade medan min 13åriga Guddotter Jennifer passade Bell.

Plötsligt ringer mobilen när jag är på affären och Jennifer frågar när jag kommer hem. Har det hänt något frågar jag. Mmm... Hon har bajsat.

När jag kommer hem och frågar hur det gick svarar hon:

- Hon hade ingen blöja på sig så det var bajs i hela shortsen. Jag ställde henne i duschen men bajset gick inte bort så jag tog en handduk och försökte torka med den också.

Gick det bra, fick du bort allt?

Ja men det var det ÄCKLIGASTE jag varit med om utbrister hon i falsett.

Hihihihi... Duktiga Jennifer :)