Det är svårt mamma

Bell har svårt med R, hon säger L istället för R. Losa är en fin färg tycker hon. Hennes mamma heter Velonica och hon tycker om att lida på hästar.

Jag brukar öva Rrrr-ljud med henne. Hon tycker jag låter rolig och försöker härma.

Idag lekte hon doktor och lyssnade på hästen med stetoskop. Hon pratade om ambulanser och jag sa; Nu kommer ambulansen, brrrrum brrrrum. Kan du säga så och köra iväg med ambulansen älskling?

Denna gång försökte hon inte. Hon tittade skeptiskt på mig och sa:

Det är svårt att säga så mamma. Jag är för liten.

Älskade unge du lär dig med tiden ♥
 
xx

Sommarlov för Bell

Idag startade Bell sitt sommarlov, och vilken rivstart. Farfar och farmor kom och var med henne för vår semester har inte börjat än.

De har sysselsatt sig mest hela dagen med två av Bells favoritsysselsättningar just nu. Sparkat fotboll och plockat smultron. Jag har förstått att dagen även innehöll filmmys och middagsvila.

När jag kom hem så åkte vi till doktorn för en uppdatering av hennes mage. Läkaren sa att vi ska öka dosen av Mivocol Junior och så skickade han in en remiss till Astrid Lindgren för röntgen. Han vill titta lite närmare på tarmarna. Jag önskar så att allt ska lägga sig någon gång.

När vi kom hem gick vi över en sväng till grannarna som var hundvakt till fina, busiga Tellus. Bellis älskar hundar och fick hålla i kopplet och gå på promenad.

De var på altanen och Tellus luktade runt där medans Bell höll i kopplet och ropade glatt "TEEELLUS" "Koooom!" "Loss!"

När jag gick ut i köket såg jag en underbar bukett som hon plockat med farmor och farfar. Jag älskar sommarblommor!

Jag blir så lycklig när Bell mår bra och av sommar! :)

xx