Äntligen gungor igen!

När Belli var liten hade hon gungor i trädgården. Hon gungade jämt. Minns att så fort vi gick ut och skulle leka så skulle hon gunga. Hon pekade hej vilt och drog i min hand mot gungorna. 

Den gungställningen stod där när vi flyttade in och hade nog stått där ett bra tag skulle jag gissa. Vi var tvungna att slänga den. Belli har sörjt detta men nu har hon gungor igen och som hon bar ställningen på plats och höll i stolpar. Tror hon frågade en gång i minuten och det var klart och om hon kunde gunga. Jag, Belli och Bertzil invigde gungorna. 

Hon kunde knappt gå in på kvällen. Hjälpte inte att jag försäkrade att de står kvar imorgon med :)
xx


Dags att säga tack och hej till dagis.

Idag var det sommaravslutning på Isabels förskola, sista för henne där. Dags att säga tack och hej till dagis. En era är slut och nu går hon in i nästa. Förskoleklass. Vart tog tiden vägen?

Hon ska nu börja 6-års och ser så mycket fram emot det. Tack alla pedagoger på Odensala fsk som har tagit hand om henne dessa år. Ni som gemensamt med oss har låtit henne pröva sig fram, låtit henne utvecklas till den hon är idag. 

Jag tittar på henne och ser en tjej med egna idéer och starka åsikter. En tjej som är en snäll kompis, som värnar om djuren och älskar kiss- & bajshumor. Jag ser en tjej som är rolig, smart och full av kärlek. Jag är så otroligt lycklig att just jag fick bli din mamma. 

Älskar dig så min fina stora tjej. 
xx