Påskharen 2013

Bättre sent än aldrig! Här kommer bilder från påsken =)
 
När påsken närmade sig i år så såg Bell påskägg och kycklingar över allt på affärer. Hon förstod rätt snart att alla dessa påskägg var fyllda med godis. Jag vill ha ett påskägg, sa hon otaliga gånger innan påskafton väl kommit.
 
På Skärtorsdagen kom grannbarnen Wille och Melvin utklädda till små påskgubbar och gav ett litet miniägg till henne. Hon blev superglad. På påskafton var det dags för påsktraditionen att vara påskkanin, för tredje gången i sitt liv.
 
6 månader
 
1 år och 6 månader
 
2år och 6 månader "Jag är stooor flicka!"

Vems skola är det...?

Igår umgicks vi hela familjen på restaurang. Det blev lite sent för Bellis så hon fick sovmorgon eftersom jag började lite senare idag och stängde på kvällen. När hon vaknade märkte jag att hon var på ett strålande humör (läs vaknade inte bara på fel sida av sängen, utan typ under!) så jag ringde dagis och meddelade att hon fick ta det lugnt på morgonen och sedan följa med mig till jobbet.
 
Hon och barnen har haft en underbar dag. De har bollat, lekt med ballong, målat, tittat på film, myst.. - You name it!
 
När sista barnet gått så går vi in på expeditionen för att kolla om någon är kvar där. Vi hittar rektor Pia som Bell börjar leka tittut med. Hon berättar också att hon är två år och visar stolt upp tre fingrar när hon talar om att hon fyller tre år snart. Hon avslutar leken med att sittandes på golvet snurra på rumpan. Samtidigt som hon snurrar upprepar hon om och om igen i snurrarna "Jag snurrar på mammas skola." Jag snurrar på mammas skola."
 
Rektorn tittar på mig, blinkar med ena ögat och säger "Och jag som trodde det var min skola."  ;)
 
xx