Grattis Isabel på 11- månadersdagen!

Det är ofta jag tänkt de sista dagarna "Men tänk vad hon kan, vad duktig hon är på det, hon som är så liten, osv..."

Men se, hon är inte så liten längre! Hon har bara 1 månad kvar tills hon är 1 år. Ett år! Det är verkligen inte klokt vad tiden går fort.

Grattis Bellfisen på 11-månadersdagen! ♥♥♥
Farliga tider!

Det känns som sommaren allmänt är farliga tider för små barn. Det är getingar på dagarna och myggor på kvällarna som jag försöker skydda Isabel från. Fästingar både inne, från katt, och ute, i gräset. Hon får inte bli för varma och vistas för mycket i solen. Hon ska dricka ordentligt så hon inte blir uttorkad. Hon har fått värmeutslag som vi trodde var vattkoppor. En oändlig radda av farliga saker. Men å andra sidan finns det ingen bättre tid än nu så vi tar alla farliga saker till oss och njuter för fullt av bad och sol.

Ja det är mycket nu, men som om detta inte vore nog med farligheter. Bell är nu 10 månader och går längs alla möbler, väggar eller ben med för den delen, som hon kan hitta. Hon kämpar sig fram och hittar ibland balasen och står själv någon sekund tills hon kommer på att hon faktiskt står själv och slänger sig ner på rumpan i tryggheten.

Idag stod hon vid vardagsrumsbordet och pillade på en fjärrkontroll (fjärrkontroller är roliga grejer med alla sina knappar). Jag puttade fjärkontrollerna till mitten av bordet för att hon inte skulle nå dem och talade för 1000e gången om för henne att de är "Aj aj". Sa att de är pappas och att han blir ledsen när hon biter på dem så de går sönder, vilket har hänt. (Att en fjärrkontroll gått sönder alltså, inte att pappa blivit ledsen på riktigt för det. Hihih...) Jag torkade rent henne kring munnen efter päronpuré och gick snabbt ut i köket för att kasta pappret. Jag var borta i ca. 10 sekunder och när jag kommer tillbaka sitter hon nöjd på bordet och biter i en fjärrkontroll.

Jag hann inte fram fort nog. Guuuud så rädd jag blev!
FARLIGA tider!  =)