Funky Kidz

Under vintern har Bell (och jag) dansat med Funky Kids. Man dansar och gör rörelser till olika sånger. Bell är ganska blyg i början varje gång men i mot slutet av lektionen brukar det lossna.
 
Här hemma sjunger och dansar hon för fullt till sångerna. Men vi vet vad hon brås på. Pappa John var (är) lika dan när han var liten. Han var med i en gymnastikgrupp när han var riktigt liten och på avslutningen när alla föräldrar satt på läktaren och tittade så kom John utspringande och hytte med näven mot sin mamma och pappa för de skulle inte titta.
 
På Valborg så åkte Bell bilar på ett tivoli och då satt hon med händerna för ansiktet hela tiden för det var föräldrar som stod runt banan och tittade på sina barn.
 
Detta med Funky Kidz tror jag är bra för henne. Hon bygger upp ett självförtroende och vågar mer idag än innan hon började där. Nu är det slut för den här terminen och på lördag är det dags för den stora showen på Älvsjömässan. Alla småttingar ska klä ut sig till katter och dansa kattdansen. Vi får se om hon vill och vågar gå upp på scenen. Vill hon inte så tittar vi bara på, bara det känns bra för henne.
 
 
Detta var första danstillfället. Bell är väldigt fundersam vart hon har hamnat men ändå nyfiken.
 
 
Ibland gör dansläraren Frida en liten hinderbana och barnen får leka en stund.
Det är roligt att öva balansen.
 
 
Flyga är roligt!  =)
 
 
Höjdpunkten på terminen var när FunkyLina kom och hälsade på. Bell orode sig långt innan för om det var Funky eller FunkyLina som skulle komma. Hon ville så gärna att det skulle vara FunkyLina. Lyckan var gjord när det var hon som klev in genom dörren. ♥ ♥ ♥
 
 
Då kursen slutade för ett par veckor sedan och showen inte är förrän på lördag så gäller det att lyssna på sången och göra kattdansen så hon inte glömmer bort det hela. Vore ju tråkigt om hon glömt bort allt och bara därför blir superblyg på när det väl är dags. Så idag har vi övat som attan och hon fick prova sin kattstass  =)       Lycklig tjej ♥
 
xx
1 Jeane Quidote:

skriven

Vilken oerhört väldigt fantastiskt fin bild på en oerhört söt och vacker liten tjej! Du tar så fina fotografier!
Hoppas allt är bra med dig och er! Här är det fortfarande lite mycket men när maj är över ska det bli andra bullar.
Stor kram!

Kommentera här: