Fotolek

Jag älskar att fotografera men tycker verkligen inte om att vara framför kameran. Jag känner mig konstlad och obekväm men jag har bättrat mig med åren. Övat in ett smile :)

Nu när Bell kommit så vill jag ju ha bilder på henne och mig. Inte för min egen del men jag vet hur mycket jag tycker om de få bilder som finns på mig och min mamma.

Nu var det ett tag sedan vi tog lite bilder på oss så härom dagen var det dags. Jag berättade för Bell att vi skulle klä oss fina och bli fotograferade ute på gräsmattan. Hon var väldigt positiv och följde glatt mina instruktioner. Lillskruttan!

Snart har pappa semester då ska det bli några på honom och Bell också.

xx

1 Cissa:

skriven

Så söta ni är tillsammans! ♡ Underbara bilder!

Jag fick mig faktiskt en riktig tankeställare här. Jag gillar ju inte heller att stå framför kameran, känner mig fruktansvärt obekväm men detta med att vara med på bild för barnens skull är ju faktiskt oerhört viktigt om (gud förbjude) något skulle hända eller bara för att kunna titta tillbaka när de blir vuxna och själva föräldrar. Jag vet ju själv hur roligt det är att titta på bilder på de vuxna som fanns runt mig när jag var liten, både de som fortfarande finns kvar hos mig men framförallt de som jag inte har kvar.

Kram

Svar: Fota mera tillsammans! Kärlek! Kraaam
Veronica

2 Jeane Quidote:

skriven

Men GUD vilka fina foton på er! Söta lilla Bell, duktig hon är som tar instruktioner, jag börjar nästan gråta. Och du är så jäkla snygg i håret, passar verkligen i den frisyren! Snygg-Veronica!!!
Stor kram!

Svar: Tack, ja hon var verkligen duktig. Jag kunde nästan inte hålla mig för skratt.Pluttan <3
Veronica

3 Anonym:

skriven

Ohh vilka helt underbara bilder!!! Det blir lätt så att man håller sig där bakom kameran och ser till att andra blir fotograferade men glömmer sig själv, det är ju kul både för sig själv och för barnen att ha sen. Tycker du är helt suverän på att fånga människor och ögonblick, sitter ofta och njuter av att se dina bilder, men jag måste säga att du faktiskt är bra framför kameran oxå!!!
Kram Lizzan

Svar: Jag vill så gärna lära mig att fota i motljus och skapa så fina bilder som du! =)
Veronica

Kommentera här: