Första läkarbesöket på specialmödravården

I torsdags åkte vi till Ackis för att för första gången träffa vår läkare, Ove Axelsson, på specialmödravården. Det var ett ganska kort och koncist möte, han gick igenom hur följande månader förmodligen kommer se ut. Om vi slipper några komplikationer. Ville veta min sjukdomshistoria med bröstcancern och eventuella komplikationer i graviditeten för min mamma och min syster.

Han var helt okey, lite äldre och gav ett kompetent intryck. Men tyvärr var han en ganska typisk läkare, ofta med inte så pedagodiska uttalanden. De tänker inte alltid sig för HUR de säger saker. Man kan säga samma sak fast på flera sätt. Jag är ju ganska nojjig och orolig av mig redan som det är och inte var jag lugnare när vi gick där ifrån. John förstod nog min oro för när vi gick därifrån och innan jag hann säga något så sa han "Älskling, han menade inte riktigt så som det kom ut tror jag."

Det tror inte jag heller så det var bara att försöka sluta nojja och se det från den ljusa sidan. Vi väntar äntligen barn och vi har kunniga människor runt oss på nära håll.  =)

Kram V