Barnmorska

Jag är idag i vecka 10+1! Tjoho! Det känns otroligt skönt för varje dag som går utan någon dramatik. Jag har lugnat mig och försöker bara andas och ta det lugnt. I förra veckan ringde jag till Reproduktions centrum för att höra hur vi skulle göra med nedtrappning av medicin. Så nu äter jag 1 tablett men har fortfarande 3 vagitorier per dag. När vecka tolv kommer ska jag ha trappat ner så pass mycket att kroppen har vant sig av med allt.

Fick då också veta att mina papper är skickade till Specialistmödravården på Karolinska i Stockholm för vi bor så vi tillhör dit. Suck! Vi bor ett par hundra meter från Uppsala gränsen. Jag jobbar i Knivsta så för mig skulle det ta max 20min att ta mig till Specialistmödravården i Uppsala men närmare en timme till KS. Jag ringde förra veckan till båda och önskade att få komma till Uppsala. De bad mig återkomma idag. När jag ringde idag fick jag svaret att ge mig till tåls i 1vecka -10dagar till.

Näää... då kommer jag ju vara i vecka 12-13, beroende på när man får en tid. Känns lite sådär att än inte få ha skrivit in sig hos en barnmorska som kan ha lite koll på mig. Men så länge jag inte ha några problem så känns det bra.

Mår konstant illa, men det är inget problem tycker jag. Känns på något sätt som ett kvitto på att bäbisen finns där inne  =)

xxx

1 Anna:

skriven

Jag säger bara; JIPPIIII!!!!

2 Anonym:

skriven

Stå på dig ang Uppsala, dom är outstanding. Fött båda mina barn där och är sååååå glad för det! Tror att du har rätt att kräva vård där. Kram Malin

3 Lillsnörpa:

skriven

Grattis till lyckan! Så spännande! Måste vara en otrolig känsla, wow :) /Lillsnörpa

4 Rockmom:

skriven

Har lusläst hela din blogg idag :)



Har själv gjort två stycken ISCI, och har nu efter det i princip gett upp hoppet om ett gemensamt barn för mig och min make..tills vi började fundera på äggdonation för en månad sen..

Blir glad av att läsa hur det gått för er, och blir bara mera övertygad om att vi kanske borde försöka igen iallafall :)



Ha det bra! Håller tummarna

5 Karin:

skriven

<3 <3 <3! Kram

6 Linda:

skriven

Jag tror inte jag riktigt förstått ännu att det verkligen e en bebis där inne... för varje gång jag läser gråter jag som om jag nyss får reda på det..

Love you massor!!!!!!!

xx

7 Helga:

skriven

SSSSSSSå underbart för er!!!! Själv har jag på bröjat sprajning 4 gånger per dag inför förhoppningsvis ägginstättning v 7...känner mig lite yr och huvudet värker men det är ju vardagsmat för en som har hållit på ett par år med att försöka....Helt underbart för dig...

8 Sara Ek:

skriven

Så roligt! Vecka 10! Wow, det är ju underbart! Håller allt jag har för dig och din man:-)

Kram

Kommentera här: